Twitter – bare for spesielt interesserte?

VG.no skriver i dag om en dansk analytiker som mener at twitter bare kommer til å bli en liten nisjeaktør i det sosiale nettverket. Det vil aldri nå høyder som facebook.

Det at Twitter ikke vil nå like store høyder som Facebook er det nok flere av oss som har skjønt allerede. Ikke det at det er noe galt med twitter, men det passer nok ikke for alle.
Facebook er et sosialt nettverk som fungerer godt til å publisere, diskutere og holde seg oppdatert på vennefronten med venner og familie, og legge ut bilder fra årets sydentur for eksempel.

Twitter fungerer derimot bedre som en slags plattform for arbeidslivet, hvor man kan diskutere mer praktiske ting, stille spørsmål og få hjelp blant folk som driver i samme eller lignende bransje som deg selv. På den måten blir Twitter mer rettet for folk som driver med sosiale medier i hverdagen på et annet plan enn for eksempel Facebook.
Et annet aspekt ved Twitter som ikke Facebook har, er muligheten til å holde seg oppdatert på nyheter. På Twitter har man muligheten til å sende videre det andre har skrevet, slik at det sprer seg som ild i tørt gress om nyheten er brennhet!

Jeg tror at Twitter vil fortsette å vokse seg større, men tjenesten vil aldri nå høydene til Facebook. Og det er jeg egentlig glad for. Til sitt bruk er det nemlig ingenting som slår Twitter nå om dagen.

Har du lyst til å diskutere denne saken eller komme med innspill, er det bare å legge igjen en kommentar eller skrive til meg på twitter (brukernavnet mitt er @paalharald)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s